Sct. Hans aften på Veddelev Strand

En tilbagevendende begivenhed er det store Sct. Hans bål på Veddelev Strand i Roskilde.

Grundejerforeningen står for det store Sct. Hans bål på stranden. Borgerne kommer med fakler og tænder det flot opstillede bål. To Troubadourer synger viser og synger også for på de fællessange, der er omdelt til de fremmødte.

Veddelev Strand

Alt efter hvor vinden kommer fra, placeres scenen. Kun 1 gang er denne aften druknet i regn, det var i 2016.

Optræden i ældreklubber

Her en optræden i en ældreklub. Et fantastisk publikum der kender mange af vore viser.

Baghuset i Ballerup

Her et glimt af fortidens To Troubadourer i 2008.

Baghuset er vores "hjemmescene", Visens Venner Ballerup holder til her, og har gjort det de sidste mange år. Her er der flotte rammer for at gennemføre en viseaften, der summer af hygge og trivsel. Visens Venner afholder 6 viseaftener om året, alle aktive medlemmer optræder minimum 2 gange om året, samtidig med at der altid er gæstesolister fra andre foreninger.

Smøgens Visevershus

Ja det var tider, da Visevershuset i Tivoli stadig var en aktiv del af vise-verdenen. Vi spillede mange år derinde indtil det lukkede i 2006.

Et helt fantastisk visemiljø som mange savner.

Visevershuset

Den sidste dag i Tivolis Visevershus gik vi rundt og fotograferede de flotte vægge. Her er et af de mange billeder.

Det var et meget mørkt lokale, med en ikke særlig venlig facon, og en meget lille scene der kun de sidste åar år havde monitorlyd til de optrædende. Men stemningen var altid i top.

Musik over Præstø Fjord

Vi optrådte ved morgenmaden et af de første år denne herlige musikfestival sprudlede frem. Det var ikke særligt godt vejr, så det foregik i gummistøvler og uden mikrofon. Denne festival har nu udviklet sig helt enormt, og er en super sjov begivenhed for mange vise og musikelskere. Vi holder meget af at komme her og blive inspireret af alle de dygtige musikere der kommer.

Efterårets viser

Det er en fryd at optræde for et lokalsamfund der har gjort meget ud af kulissen. Den udendørs scene var prydet med efterårets naturlige og smukke blomster, halmballer og frugter. Det var en smuk oplevelse på sydsjælland.

Musik i efteråret

Kan  ikke lige lade være med at vise en lille del af den flotte kulisse der var sat op. Man kan da kun blive "glad i låget" når nogen har evnen og viljen til at byde folk velkommen med årstidens glade farver og frugter.

Indspilning af CD

Erling Løvig er vores super producer, han har stået for vore 3 indspilninger/cd´er.

Erling er nordmand, så ind imellem kommer der nogle sjove misforståelser.

De gange han sagde " Britt du skal holde pølsen (pulsen)" kom vi altid til at grine.

Del siden